TALENTFULD UNGDOMSLANDSHOLSSPILLER FÅR LIGAKONTRAKT

 

Rungsted Seier Capital har skrevet kontrakt med den 17-årige angriber William Nistrup for den kommende sæson.

Allerede sidste år snusede William lidt til ligaholdet, og han gjorde det så godt at det nu bliver belønnet med en kontrakt for 17/18 sæsonen.

Nistrup

 

William er et produkt af Rungsted Ishockey Klubs gode talentarbejde, og med ligakontrakten melder han sig ind i klubben som bl.a. tæller Jonas Røndbjerg, Mathias Røndbjerg, Oliver True, Alexander True, Gustav Green, William Boysen og Nicolai Weichel, der alle kommer fra ungdomsklubbens talentarbejde, og som er blevet videreudviklet på ligaholdet.

”Det er min ambition at træne på et højt niveau, og forhåbentlig få chancen i kamp nogle gange i løbet af sæsonen udtaler William. Som ung spiller er det vigtigt at blive udfordret på højeste niveau så ofte som muligt, og det giver ligakontrakten mig muligheden for. Jeg starter i 1G på Rungsted Gymnasium efter sommerferien, så det passer også rigtigt godt med min skolegang slutter William.”

Det er Rungsted Seier Capitals ambition at kunne indlemme to ungdomsspillere i truppen hver sæson, og med Bertram Jelert samt William Nistrup har vi også opfyldt denne ambition for den kommende sæson.

Yderligere spørgsmål kan rettes til Thomas Friberg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

UdskrivE-mail