PRESSEMEDDELELSE: KAMPFLYTNING FREDAG, DEN 11/8-2017

I forbindelse med bygningen af den nye skøjtetræningshal i Rungsted, vil der frem til og med uge 41 være begrænset tilskuerkapacitet i Saxo Bank Arena, formentlig cirka 1.000 tilskuere.

Desværre har det ikke været muligt at opnå tilladelse til mere end 100 personer inkl. spillere og officials til fredagens kamp mod Rødovre, hvilket betyder vi ikke har mulighed for at afvikle kampen.

Kampen er derfor i samarbejde med Rødovre Mighty Bulls flyttet til Rødovre Skøjte Arena hvor den vil blive afviklet fredag den 11/8-2017 kl. 19.30.

Vi har aftalt med Rødovre Mighty Bulls at der vil være gratis entré til kampen, så det bliver muligt for alle Rungsted fans at komme gratis ind.

Hørsholm Kommune har garanteret Rungsted Seier Capital at Saxo Bank Arena vil være klar til at modtage tilskuere, til de kommende træningskampe mod Odense og Kristianstad i næste uge.

Fra undertegnedes side skal der lyde en stor tak til organisationen i Rødovre Mighty Bulls, for med meget kort varsel at afvikle denne kamp, så vi ikke blev tvunget til en aflysning.

Med venlig hilsen

Thomas Friberg

Direktør – Rungsted Seier Capital

UdskrivE-mail