DBC printer videre i Rungsted

DBC A/S er en af Europas største leverandører af multifunktionsmaskiner. Vi har gennem det sidste årti, skabt os en dominerende markedsandel på det centrale danske marked. Vi formidler salg, finansiering og service af produkter fra Konica Minolta og andre mærkevare leverandører. Vi er Markedsledende leverandør af multifunktionsmaskiner, printere, IT løsninger og finansiering.


Vi kan tilbyde dig markedets stærkeste løsninger. Vores koncern råder over egen service og support virksomhed IT Service 2000 A/S og vi kan hjælpe alle med finansiering igennem DIF A/S, som er et branchespecifikt finansierings selskab. Desuden kan vi tilbyde finansiering igennem alle danske og udenlandske finansieringsselskaber.


Vores virksomhed er markedspositioneret til, at kunne tilbyde små, mellemstore og store virksomheder og kontorer, de helt rigtige løsninger af digitale Farvekopimaskiner og S/H Kopimaskiner tilpasset både behovet og pengepungen. Vi sætter en stor ære i at vores kunder er tilfredse. Det bliver kunder kun, hvis de får en god rådgivning, kombineret med at have tilliden til leverandøren og troen på at være i sikre hænder.

WEB: www.dbcas.dk

 

Skærmbillede 2017 04 04 kl. 10.07.15

UdskrivE-mail