Danbolig Erhverv Johnny Hallas fortsætter i Rungsted!

 

Når du vælger danbolig Erhverv Johnny Hallas, er du sikret en præcis vurdering af ejendommen og en effektiv handel. De arbejder engageret og målrettet for dig, og de har mange års erfaring inden for erhvervsmæglerbranchen.

De lægger vægt på at give dig en omhyggelig service, og de holder en tæt kontakt med deres kunder hele vejen igennem forløbet. De er kendt for deres kompetence, effektivitet og personlige engagement.

Danbolig Erhverv Johnny Hallas, tilbyder salg og køberrådgivning af alle typer erhvervsejendomme, blandt andet kontorejendomme, investeringsejendomme, lager- og produktionsejendomme, boligudlejningsejendomme og butiksejendomme.

De tilbyder desuden udlejning og lejerrådgivning indenfor alle typer erhvervslokaler, samt vurdering af alle typer erhvervsejendomme.

De har base i de lyse og indbydende lokaler i Hillerød og dækker hele Storkøbenhavn samt Nord- og Midtsjælland. Men de er ikke bange for at køre langt og påtager sig gerne landsdækkende opgaver for deres mange kunder i tæt samarbejde med de øvrige danbolig erhvervsmæglere i Danmark.

Læs meget mere om Danbolig Erhverv Johnny Hallas på https://danbolig.dk/butik/erhvervhillerod

DanboligERHVERVRungsted partnerside

UdskrivE-mail