BoConcept tager en sæson mere i Rungsted Seier Capital!

Vi er glade for at fortsætte det gode samarbejde med vores partner BoConcept.

BoConcept er navnet på Danmarks mest globale møbelkæde med mere end 250 butikker i over 60 lande i hele verden.

BoConcept skaber moderne designmøbler og accessories til mennesker, der elsker den urbane livsstil. Siden grundlæggelsen af BoConcept har der været en lang tradition for at skabe designmøbler i højeste kvalitet til attraktive priser. BoConcepts møbler er skabt til mennesker, der elsker design, energi og alt det smarte - i alle livets aspekter.

BoConcept Bande kopi 2

De tilbyder tilpasning, koordineret design og et attraktivt prisniveau. Tilpasning fordi produkterne kan tilpasses deres kunders drømme og behov. Koordineret design fordi hver lille detalje er gennemtænkt. Og priserne holdes på et attraktivt niveau, fordi de gerne vil forkæle deres kunder ved at give dem masser af kvalitet for pengene.

Besøg en af BoConcept’s flotte butikker; BoConcept København på Gammel Kongevej 129A, 1610 København V eller BoConcept Ishøj Industridalen 4C, 2635 Ishøj. Få professionel vejledning om boligindretning. De har dygtige indretningskonsulenter, som går lige så meget op i møbler og urbant design, som du gør. Deres viden om design og produkterne kan hjælpe dig med at vælge det bedste til lige netop dit hjem.

Læs meget mere om vores partner BoConcept på https://www.boconcept.com/da-dk/

UdskrivE-mail